muntah lendir jernih

ada ke mummy mcm sy kerap muntah lendir putih jernih ? sy dh 4 months dri first trimester until now maseh sma je still muntah lendir putih jernih tuu, nak mnum pun tak mau sebab lepas mnum je confirm makin kerap muntah lendir #firstmom #pleasehelp

2 Các câu trả lời

Perut masuk angin ke ibu? Jngn biarkan perut masuk angin . Sy masa 1st trim kerap muntah lendir & berbuih2 . Sbb gas dalam perut tu, doktor cakap sbb 1- lambat makan & asid perut dh keluar 2- ada makanan yang x sesuai dgn perut puan . Minum susu pagi & malam utk elak gas dlm perut tu . Jgn biarkan lapar . Makan kerap, wlupun sikit2 je .

Muntah lendir tu kalau tak silap gas dalam perut. Kadang warna kekuningan dan bau masam