5 week hilang sakit breast.

Salam sy baru dpt tau pregnant. Last week anggaran usia kandungan sy 4 week, awal2 tu ad mcm spoting dlm sehari he dah xd. ada tanda2 pregnant tu, mcm sakit breast, bloating dan susah tidur waktu mlm. Msuk minggu ni simptom tu smua hilang. Adakah normal? Sy bukan ap, lama sy tgu saat ni. Ank sulung pn dah 5 thn

2 Các câu trả lời

samala saya masa nak tau pregnant anak kedua ini breast macam bengkak macam kena hiris hiris kat breast walaupun susu tak ada jumpa doktor tanya sebab apa dia bagitau mungkin tanda tanda awak nak pregnant lagi nasib baik datang awal buat peperiksaan awal risau takut dengar kanser payudara doktor bagi ubat ambil masa beberapa hari tahan sakit anak sulung dulu bf sampai tiga tahun dan tengah pregnant anak kedua sekarang dah nak masuk 7bulan alhamdulilah dah hilang sakit tu.

bagi saya normal, as long as tiada spotting @ bleeding. sebab simptom macam tu tak semua orang ada, dan pengalaman saya sendiri, on/off alahan tu, sampai lah 3rd trimester. kejap ada kejap tak. yang sakit breast tu pun sekejap je. no worries okay. 😊