bleeding??6 week

Salam semua..nak share..sy 6 week pregnant..last scan mmg x nampak apa2 mungkin masih awal.. Semalam sebelum tidur, sy rasa sakit perut mcm sengugut..pagi ni sakit tu dah hilang.. Selepas buang air..ada mcm keputihan warna koko..agak2 itu tanda miscairriage atau ectopic?

1 Trả lời

better sis g hospital check... mcm saya threatened miscarriage..

5y trước

saya pergi je hospital check.. tu yg saya tahu saya threatened miscarriage... tp doktor kk ada pesan pergi je ke hospital check...