8 week 1 day

Nak tanya normal ke breast kejap sakit kejap tak,masa 4 week haritu sakit gila breast lepas masuk 5/6/7 weeks breast dah kurang sakit,masuk je 8 week dia sakit balik dengan niple niple sekali sakit sebelum ni masa awal awal pregnant tu just sakit breast je kalini dia mai sakit breast dengan niple sekali😭😭😭😭😭😭##firstmom #ingintahu

1 Trả lời

sy pulak masa awal² sakit breast dan nipple , skg breast kurang sakit sejak nk msuk 8w ni . normal kot sis .

1mo trước

insyaAllah boleh tu .. xde mslh