Darah keluar masa buang air kecil

Salam smua..boleh tahu tak, normal ka bila kencing keluar darah sekali? Sebab bahagian bawah perut saya pun tengah sakit 2 hari yg lalu. Skrng 6w 2d#ingintahu #bantusharing Update trbaru..sy kna tahan di wad hospital..mula ii gi klinik then check kencing then doktor pun srh gi hospital utk pantau..rasanya lah

4 Các câu trả lời

saya pon... saya Kalau buang air besar, Dr pon bagi duphaston. alhamdulillah ni dah kurang