baby kick

salam.. skrg sy 22 week.. n nk tanya normal ke baby menendang terus, kdg2 lebih 10 kali.. td pkul 4 dia tendang bnyk kli gk, lpas tu skrg pkul 5 lbh dia nendang bnyk kli jgk.. smlm2 pn mcm tu.. normal ke?

7 Các câu trả lời

sy skrg 27w+ ..baby mmg lgi aktif la..asal lepas makan aje kick..dia kick sbelah bawah kuat2..senak kadang🥴..tpi kita ibu ni kadang terpikir gak anak ni ok ke x kat dlm..mmg akan risau tali pusat tu..klau boleh hari2 nak scan ank😌..karang kena halau kt doc pulak😁..sy, klau risau kat anak kadang dia diam atau aktif sgt sy selawat sambil gosok prt..nmpk menjadi disiplin sikit🤣..byk2 borak ngan dia ye bonda

Wassalam.. normal, skrg sya 18weeks dah terasa baby bump. Tak ada apa lah sis.. positif thinking.

W’salam. Normal. Asalkan baby bergerak. Yg tak normal klu tak bergerak. Mungkin baby happy.

Baby terlalu aktif pon kena risau jugak , sebab takut terbelit tali pusat nanti 😌

Normallah tu sis.. Baby aktif🤦‍♀️ n tanda dia sihat..

Baby kick pon x normal ke??

4y trước

yeke nauzubillh

normal