baby kerap menedang semasa mngadung

nak tanya normal atau x klau baby kerap menedang 🤭 baby sy kerap menedang kadang2 kuat sangat, kadang satu hari bnyk kli dia menendang time mlm nak tdr tu pun mcm tu juga. #firstbaby

6 Các câu trả lời

paling normal time tgh malam nk tidur mmg dorg aktif menendang n bgerak.. skg brape week?? kalau 28weeks keatas dh kena kira gerakan kena tgk.. dari pkul 9pg - 12tghri kalau ckup 10kali tendangan tu kena g hsptl sbb baby aktif sgt pn bhya tp klu biasa je tkde pape..

Normal tu sis. Baby saya pun menendang waktu malam. Waktu tengah pagi pkl 4 lebih - 6 lebih pun sama, aktif menendang

If terlalu byk g klinik check bcoz takut terbelit tali pusat .. ni ap yg nurse ckp dkt sy la

normal saya pon cm tu juga..ank sgt2 aktif

normal tu... baby tgh seronok

normal