Balik kg lepas bersalin

Salam, siapa ada pengalaman dlm 2,3 hri trus balik kg lepas bersalin? Di sebabkan cuti bsalin utk swasta 2bulan sy tak jdi ambil cuti awl utk pulang ke kg..jdi terpaksa bersalin di kl..igt lps bersalin klau tak da apa2 dlm 2 3 hri trus nk blk kg utk berpantang di sna..pjalanan dr kl ke perak makan msa dlm 3 atau 4jam..bahaya tak utk sy? Boleh tumpah darah ke? Siapa ada pengalaman share sikit..klau bahaya sy terpaksa tggu dlm seminggu baru pulang ke kg

1 Trả lời

Ok jer sis. Adik sy lps bersalin terus balik kg ambil masa 2jam dlm kereta. Ok jer. Yg penting kawal kelajuan kenderaan. Kalau ada bonggol kna slow2