Nak balik kg bersalin

Hi mommies nak tanya kalau dh nak balik kg utk bersalin kt kg kena inform kk yang skrang ke utk dot surat? Atau cmna ? #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Mmg kena inform sis. Mcm saya pun inform siap2 nak balik kg nak continue checkup kat kpj. Nnt nurse tu tulis la kat halaman last checkup tu “ continue checkup at kpj sabah” mcmtu. Masa balik tu 33w hehe.. surat doctor saya amik kat swasta klinic 2 hari sblum flight.

bgtau kk kat mana nk smbung checkup. so nanti kk sini akn call kk sana utk inform. kk sana akn inform hsptl yg tdekat