Ipar duai dgn mertua suka membandingkan

Salam semua,sy tak tahu la nk luah mcm mna,anak adik Ipar sy dgn anak sy sama taon,anak dia 5 bulan lebih anak sy 2 bulan lebih,anak dia fully breastfeed dan sngt chubby,anak sy plk trpksa guna fm sbb susu sy kering even dh perah setiap 2-3 jam…agak down ya smpi menangis sbb susu badan xde,ada pon 1oz ja bila perah…bila berkumpul satu fmly,smua pakat compre anak sy dgn anak dia,ckp anak sy kecik la,pstu pndg serong bila sy bg anak sy susu fm,dorang xtawu brtapa struggle sy pump susu smpai beli supplement nk susu bdan meriah…bukan skli dua ckp bnda sama bila jmpa,tp setiap kali jmpa setiap kali tulaaa kena banding…bole x bg sy kata2 positif,suami sy plk bila sy bercerta sy trasa hati dgn fmly dia,dia marah sy blk,sy xdk support😔 kesian anak sy,sy nk dpt anak bukan sng

19 Các câu trả lời

ada manusia yg xsensistif mcm ni. mcm sy Alhamdulillah,dpt rezeki susu meriag smpai ank 2 thun. dlu chubby la. tp start dh pndai mkn,memilih plk. kurus jdnya😂 ank kwn sy awal² jg dia kasi fm. ank dia smpai skrg chubby. mmg stress jgk bla org bandingkn ank ni. tmbh lg ank sy xberapa nk cerah. ank adik sy putih. hmm dok bandingkan aje. sy mlas amek thu. jrg² je blik kg