Susu badan tak meriah

Salam IBU2 salah ke sy campur susu..sy skrg tgh sedih..sy rasa MCM sy gagal jadi seorang ibu..sy tak dpt susu kn anak sy dgn susu badan sepenuhnya... sebaliknya kena campur dgn fm..susu badan sy tak meriah MCM IBU2 yg lain DPT susu kn anak dkt susu ibu sahaja...anak sy bila dia isap susu badan sy lps Jee isap berapa minit terus menangis MCM susu dah tak keluar..bila sy picit pun sikit sgt bila dia dah minum.. mesti kena topaz dgn fm..susu plk skrg dah mahal....

1 Trả lời

dia kena tgk brp kerap awk bg bf...klu xkerap / lebih bg fm..bby dh nipple confuse, and also bby klu minum kejap2 kena check balik lekapan, posisi, check mulut bby if ada lip/tongue tie. sbnrnya xsalah bg fm jika xde pilihan...cuma next time boleh dptkn nasihat LC.