Low placenta

Salam semua. Sy skrg 13w2d. Semalam sy ade pegi scan utk kali pertama. Doktor cakap placenta saya agak rendah. (Saya berbadan plussize) Tp dia cakap nanti placenta akan berubah and naik balik kalau kandungan dh membesar. Sy sedikit risau la buat masa skrg. Jadi ada tak tips atau benda yg sy boleh elakkan supaya tak tejadi perkara tak diingini. Ini pregnancy sy yg pertama . Tq in advance.

2 Các câu trả lời

Was alam, saya pernah dengar tips nya sis sujud lama2.. Insha Allah ada yg naik placenta nye.. Satu lagi banyak bercakap n pujuk baby.. Kuasa Allah in sha Allah semua baik2 saja..

Normal tu. Sy dulu pun low laying placenta. Banyakkan sujud. Bercakap dengan baby. InsyaAllah akan naik