First keguguran prengnant story .

salam semua, sy nak share kisah sy. tahun lepas Alhamdulillah sy pregnant. time tu happy sngt. usia kandungan 1 bulan lbih tapi, spanjang pregnant sy slalu sakit dlm perut. sbb first sy x faham ingt tu normal. so sy tahan.. smpai 2 mnggu mcm tu sy duk tahan2. sbb sakit tu mcm dtg kejap2 .. bkan melarat. smpai satu tahap sy tumpah darah. bleh katakan mcm haid. + sakit tu dh x tertahan.. tapi takde kluar apa2 kantung. just darah smpai x boleh jalan.. smpai je hospital trus msuk kecemasan.. doc sahkan kandungan ectopic. dri hospital kcik terus ke hospital besar. x operation pun. sbb doc kluarkan ikut bwh . tpi pakar hospital besar ckp tak conferm pulak luar rahim. tpi bby nye dia kluarkan.. smpai skrang taktahu status luar atau dlam rahim.. rupanya sy ade cyst jugak masa mngandung tu n mngkin jugak sbb cyst jdi kacau pregnancy.. n sejak pde hri kejadian sy masih mnunggu utk pregnant lgi tapi x de rezeki.. doakan smoga sy pregnant n kalau ade tips apa2 ubat share la ya

6 Các câu trả lời

lps dr tu, sis ade scan x?

12mo trước

Jd smpi skg awak x tw status cyst tu? sme ade da hilg ke or ade lg? Tkot cyst tu masih ada n susah awak nk conceive..