Detail scan

Assalamualaikum hai ibuu2 , sy ade checkup di kk biasa . N doktor sruh buat detail scan d hospital . Hospital tu jauh dri tmpat sy tinggal . Dalam 2 jam lbih smpai sbb kawasan yg agak sibuk/jalan jammed ( bandar ) . Soalan sy bleh x kalau sy nak buat detail scan dekat klinik swsta shaja tanpa perlu ke hospital gov ? Klinik swasta dlam stengah jam dh smpai . Sebb sy x nak perg hospital gov sbb salah satu jauh , dan bila dah bila dah smpai nak kena tunggu berjam2 untuk jumpa doktor . Dengan keaadan sy yg sakit pinggang , sy x sanggup nak tunggu lama2 . Ade ke ibu2 yg ade masalah yg sama dengan sy ? #ingintahu #seriusnanya #firstbaby #pleasehelp #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Mmm, awak ada apa apa masalah kesihatan? Perkembangan baby okay? Kalau ikut pengalaman saya, doc saya cuma minta buat di klinik swasta je.

9mo trước

xtau jugak tu sis , kemungkinan doktor takut effect kat anak kot tu sruh buat detail scan . kalau ade ape2 masalah nnti boleh referr pakar terus .