UPT Positive, Beta HCG pregnant, tracking 5 weeks, bleeding

Salam semua, sy dh pergi jumpa doktor, just nak tnya kalau ada mommies yg sama condition dgn sy.. 18hb (pakai watson) and 19hb (pakai dipntell) check upt positive sbb dh seminggu lewat period. 21hb ada brown spotting pagi, buat UPT lagi still positive (makin terang pakai clear blue) pergi klinik sbb risau. doctor buat scan x ada kantung. sbb ada history darah tinggi and preeklamsia doktor refer ke hospital. di hospital doktor buat test urine, upt samar. buat TVS, still x nmpk kantung. (bleeding start bnyk lepas buat TVS). buat Beta HCG, pregnant. doktor minta dtg semula 48h untuk test beta HCG lagi. darah still ada smpai ke hari ni. x heavy. light je macam baru nak start period....

1 Trả lời

pada siapa yang follow post sy, sy dh disahkan keguguran. semoga ada lagi rezeki untuk sy next year. doktor minta untuk jarakkan setahun pulak

4d trước

allahuakhbar baru je baca post awak tadi . innallillah , inshallah ada rezeki akan datang lagi Amin ya rabbal alamin be strong ye . saya pun keguguran 2022 , sekarang baru lekat balik ni pun Masih seriau takut berulang perkara lama 🥹🥹