Upt positive tapi bacaan beta hcg

Hi nak tanye, ada tak kat sini buat upt positive but bila beta hcg bacaan

Upt positive tapi bacaan beta hcg
2 Các câu trả lời

Slalunya org buat beta hcg sblm upt positif lg sbb beta hcg punya result lg tepat drpd upt utk kesan peningkatan hormon hcg. Bila bacaan hcg naik double bermakna you’re pregnant dan test upt akan dpt positif

2y trước

beta hcg tu apa ya. ?

nak Tanya awk mengandung ke time ni..saya pun mcm situasa.upt positive tp beta hcg negative

2y trước

xpreg sllu nya.. upt tu rosak.. nnt cek lg upt lma2 akn jd negative..