Haid

Salam semua.. Saya nak tanya, sy bersalin bulan 3 ritu. Skrg baby dh 4 bulan.. Bulan lepas sy ad dtg period.. Even sy fully bf.. Ban ni sy belum dtg lagi.. Sptutnya masa 11 hb ritu.. Adakah sbb kitaran haid berubah ke atau mcm mana ye?dan adakah itu normal ye? Tq semua ?

2 Các câu trả lời

Normal sis, sy dlu pun period xteratur lepas bersalin.. skrg dah teratur kembali

5y trước

Kitaran sis x teratur mcm mana ye? Bulan ni dtg bulan depan x dtg ke mcm mana ye