Breastfeeding

Salam semua. Saya nak tanya kalau dah tak susukan baby selama 4 bulan.. masih ada susu ke dalam breast? Sy picit mcm ada keluar air sikit tapi tak sure tu susu or what. Harap mommy semua boleh bantu 😣

2 Các câu trả lời

sis boleh buat power pumping. cara boleh google. pengambilan makanan berkhasiat juga membantu. naikkan mood bg happy. insyallah akan membantu susu meningkat. sis boleh try Innate Lactea, milkbooster campuran kurma merah, longan, barli. insyallah kalau serasi dpt menambahkan susu badan dan mnjadikan susu pekat. boleh whatsapp sy jika berminat 0109268238 - Myra

Waalaikumussalam, better try susukan baby semula. Dengan tu boleh cuba stimulate lagi penghasilan susu badan. #TAPsupermoms