Breastfeeding

Baby saya dah 4 bulan 19 hari. Bila dah 4 bulan ni dia jarang susu… dari pkul 2 pagi sampai 7 pagi dia tidur lama tak susu. Dia fully breastfeeding. Mcm mana ye saya nak buat anak sy bgun susu? Sy set alarm untuk susukan diaa & dia biasa susu tapi mata tido… ada ke cara lain??

2 Các câu trả lời

normal je sis, dia dh kenal waktuu mlm siang. mcm ank sye. ank sye pon 4 buln. siang dia kurng tidur n bnyk susu. tapi mlm dia tidur kol 1-6 pagi tu mg tk bgon2. asal berat dia normal kencing berak dia okey. tk ada masalah sis.

Normal tu.. Asalkan berat ok dan ceria