sakit????

Salam mommy mommy smua.. Nak tnya knpea erhh kalau slalu skit bhgian pusat kita smpai nyilu ke mis v... Pusat tu rasa mcm ditarik tarik smpai nyilu kebwah... Kadang nak grak pon talea.. Hurrmm ada yg tau tak... Please help #11wk

1 Trả lời

maaf puan sy kurang psti ttg itu..sbb sy xpnh mengalaminya...tp xpe sy try up status ni ea..hrp ada mommy yg sudi share pnglmn mereka dgn puan..jika ada yg pnh alaminya.. #tapxbisou

4y trước

tq