9 week 1 day

Salam.. hi semua.. nak tanya kat sini ada tak ibu2 yg bekerja dan banyak kena travel? Saya kerja Merchandiser.. sehari 3-5 outlet kena service.. banyak berjalan, bangun duduk susun barang.. kadang terlupa tengah pregnant.. risau juga keselamatan kandungan.. #ingintahu #firstbaby #firstmom #bantusharing

1 Trả lời

Salam hi mommy. Kalau saya masa awal pregnant kena pergi team building. Dan uruskan event syarikat. Pastikan tak angkat berat dan jangan terlampau letih setiap hari. Okay je. Jaga diri ya mommy. Awal kehamilan waktu kritikal juga sebab masa tu baby mula nak membesar kan.