kejang@cramp

Salam semua.. Nak tanya, ada tak yang alami kejang@cramp pada betis ketika tidur? Normal ke? Sekarang ni baby dah masuk 16 weeks@4bulan.. Ada cara nak elak cramp semasa tidur? #firstbaby #baby2020

24 Các câu trả lời

Sy time naik kereta lama2 memg kena la. Last2 tukar duk seat belakang sorang2. Bru okey.

Normal sis... Sy pun dlu sering macam tu tpi masa dah bnyak bulan macam 7 bulan gtu sis

Kna byk minum susu, sayur juva.. Sapu minyak panas sebelum tido pd betis dan tapak kaki

Saya dulu pun macam tu juga..tapi sejak makan supplement calcium dah okay sikit 😊

4y trước

Pil calcium jenis ape ye sis

Awal2 pregnant saya pn mcm tu.. Doc suruh minum susu.. Sbb kurang kalsium..

Letak kaki atas bantal masa tido. Pakai stoking. Banyakkan minum susu.

Baru terjadi td..sampai x dpt rasa kaki ni..jenuh urut baru ok

Normal sis..mlm sblm tdo mntk husben urutkn k..

Sila minum susu sis. Sbb calcium deficiency tu.

minum susu ye sis.. tu tandanya kurang kalsium