Mitos orang lama

Salam semua, nak minta pendapat, di awal kandungan saya, sy pernah memandu pada waktu senja, dan tak sengaja terlanggar seekor monyet... Kemalangan tu memang xdapat nak dielakan kerana jalan bertentangan saya juga ada kereta.. Jadi kat sini saya nak tanya betul ke mitos/pantang larang orang lama, bayi akan terkenan binatang yang dilanggar tu... Benda ni sangat mngganggu fikiran sy..

25 Các câu trả lời

Awak pun tulis mitos, jadi awak pun paham mitos itu apa. Saya pun phm rasa susah ati awak tuh Sbb mase sy pregnant I forbid my hubby from fishing. Mitos tp ntahla Jgn isaula Xde pape. Biasa jer