Pad biase VS pad khas mase berpantang

Salam semua mummy2 .. nk tanye .. lpas bsalin nty boleh ke kalau kite pakai pad biase mase period tu .. atw mmg kne pkai mternity pad ya .. darah nifas tu bnyak sngat ke klua atau mcm kite period tu ??

14 Các câu trả lời

Saya pakai pad libress yang mcm pampers baby tu .. sarung jer xpayah pakai under wear dah ahaks ..

4y trước

sy beli jenama intimate jenis seluar mcm.pampers ni jgk.pakai buang.harga rm6.++

Wsalam. Mana2 boleh. Tapi pad berpantang lebih lembut. Pad biasa tu keras sikit

Saya selesa pad libress overnight panjang tu ja

pkai pad biasa pun ok jga..