Can't Wait ??

Salam semua... Haritu saya ada buat ultrasound masa 6weeks... Doc ckp rahim kosong lagi.. And doc suh datang skali lg slps 2minggu..hari ni dah lepas 1minggu.. Makna nya kandungan 7weeks..boleh scan? Ke awal lagi? Tapi dah x boleh tunggu dh ? x sabarr.. Tp takut jugak kalau scan xnampak lg..nt menyesal plk. Huhuu.. Btw, saya ada check upt still double line and terang/pekat warna line.. Itu makna nya kandungan membesar ke? ?

17 Các câu trả lời

Better tunggu sis..8w above baru dpt tengok kelip2 jantung baby. Sabar ya😊😊😊

Better tunggu.. Nanti xnampak rasa risau je.. Bila risau takut efek kandungan..

12 weeks baru scan nmpk dah jelas happy tgk x de la fikir bukan2

Sy g scan klinik swasta...msa tu baby da 7w 4 d..scan dr bawah...

5y trước

Scan dr bawah x semua klinik ada kan? Hmm

ye sis.. kandungan membersar.. try sis scan wk6 nnt..

Buat vagina scan sis. I 6 weeks dh nampak

5y trước

Owhh vagina scan ada di klinik swasta mana2 ye?

tggu 8w sis.. sabar sabar