upt positif tapi scan x nampak

hai mommy.. saya nak tanya kalau ikutkan 6weeks 6days tapi scan xnampak tue normal ka.. check upt double line

2 Các câu trả lời

Normally bila scan dlm minggu begini memang x akan nampak sebab masih terlalu kecik. Boleh repeat after 2 weeks, inshaallah boleh nampak kantung & baby dah

10mo trước

baik… terima kasih sebab bagi pendapat.. sya firts time jadi macam ini

Sy hari tu sy 6w2d, nampak baby tp kecikkk je . Xdpt nk cari bnyi jantung dia . Doc saran 2 mggu lps tu baru buat buku pink