Upt line tak pekat

14/12 sye buat test upt test awal pgi guna clear blue. Naik + tapi tak pekat. 14/12 tengah hari sye pergi klinik untuk confirmkan. Dr scan tak nampak kantung tapi rahim tebal and bulking. Dr minta sye repeat upt dkt klinik and result tunjuk double line walaupun tak pekat.dr sahkan sye pregnant cuma kena dtg lagi 2minggu untuk repeat scan sbb dr suspect masih awal. 18/12 pagi ni sye saja nk try guna upt yg ada lagi tu check urine .ada double line tapi tak pekat and warna sama je So nak tanya, memang normal ke upt line tak pekat walaupun sudah bbrapa hri? Setahu sye HCG semakin menaik 48 jam dan line sepatut nya semakin terang. Sesiapa ad pengalaman line upt kekal samar je walaupun dah beberapa minggu?

Upt line tak pekat
2 Các câu trả lời

pndpt sy, awk test dan repeat terlalu awal. cuba ulang semula upt selepas 2 minggu. it should be more visible line appear. jgn buat hari2 nanti awk sendiri yg stress. klu sy, once sy nmpk double line, sy akn tunggu dlm 14 hari slps double line and check semula. and yes mmg makin pekat only then sy ke klinik.

sme la sye.. hri2 cek.. plik knpe samar2 ttap sme je.. oh rupanya kne tggu dlu ye bbrpe hri bru cek.. prgi scan pon x nmpk apa lg wlaupon dh 6w.. sbb sye irregular period, jd sye confuse jgk tu prgnnt ke x..