Nafas anak berbunyi time tidur

Salam semua ank sya dah msuk 3bulan tapi kenapa ye tiap kli time tdur malam nfas ank berbunyi krohhh2 serak mcm ada susu , sdgkan tiap kli sya myusu sya akn tepukkan dulu sblum bgi tdur. adakah bunyi tu normal untuk usia anak saya ni? Saya Agak rsau jga.

1 Trả lời

Tk normal..tp masalah ni insyaallah blh hilang...sy sllu letak Minyak yu Yee kat badan anak sy..atau vick utk bby bhgian dada n belakang... insyaallah ia akan hilang