Baby tdur x tutup kepala okay ke

Baby dah nak msuk 3 bulan, awl2 time bersalin kepala baby kdg tutup time baby tdur. Tpi sbab cuaca skg kn panas tkut baby x selesa jdi tiap kli baby tdur sy x tutup kepala, bole ke klu mcm tu? #SeriusTanya #SeriusTanya #bantusharing #bantujawab #ingintahu #firstmom #firstmom

3 Các câu trả lời

Boleh sgt. sy pn just pkaikn topi klu btl2 sejuk je, bgi dia rsa warm. Tapi ikutla kdg cuaca sejuk sgt pn ada juga yg x tutup kpala baby, bergantung ibu nk mcm mna

sy tk prnh ttup kpala ank dri lps lahir .. ttup time kluar rumah jee ..siang cuaca pnas pon sy bogelkn je mse dia bru umur sebulan ..okey je tkde apa pon...

boleh je. angin tak masuk ikut kepala. panas ni, kesian baby.