Kalau anak meninggal automatic akan dilupakan ke?

Salam semua. Anak saya meninggal lepas 4 hari dilahirkan tahun lepas. Sampai sekarang saya masih sedih. Bertambah sedih bila biras lahirkan anak dan mak mertua banyak post gambar anak biras tu dan ckp tu cucu perempuan pertama. Anak saya perempuan tapi dah meninggal jadi mungkin dia tak kira la anak saya. Jauhhhh si sudut hati saya sedih, menangis setiap hari sbb benda ni. Ibu baby tu pulak tak sensitive dgn saya, sombong bila saya nak bg barang baby tapi tolak. Lepas pkpb ni jadi baru dia nk mintak barang yang dia nak guna. Maaf saya buat luahan di sini. Saya nak tau saya teruk ke bila kecil hati dengan diorang? 😭

33 Các câu trả lời

Takziah..ank ke3 sy meninggal dlm perut masa 35weeks..mgkn mak mertua sis x kira tp dia tetap ingat ank syurga sis..brg2 baby tu sis smpn je dulu..InsyaAllah ada rezeki lg lps ni..tkt bl sis tgk ank buah sis guna brg2 ank sis,sis lg sakit hati..byk2 bersabar ye..