Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Siti Nor Raha Tuhaijan dari Klinik Siti

Salam Sejahtera Semua Pengguna TAP! Saya ingin tahu siapa di sini tahu tentang anatomy scan? Adakah anda tahu jika is wajib untuk dilakukan ataupun ikut kemampuan? Tahukah anda apa kepentingan membuat anatomy scan ini? Betulkah ia boleh mengesan jika bayi itu tidak sempurna? Jika anda mempunyai soalan-soalan seperti di atas, anda wajib ikuti sesi tanya pakar ini. Jom tanya soalan anda tentang kepentingan membuat anatomy scan dan adakah ia wajib bersama Dr. Siti Nor Raha Tuhaijan pada 28 Jun 2023, hari Khamis. *NOTA: Sebarang persoalan di luar daripada topik dan tarikh yang ditetapkan mungkin tidak akan dijawab atau dipadam terus.

Sesi Tanya Pakar Bersama Dr. Siti Nor Raha Tuhaijan dari Klinik Siti
10 Các câu trả lời

Assalamualaikum doc,ank sy 1thn 9 hari baru blh bangun tp tk boleh berjalan lgi,itu normal kan