child care

Salam.. Saya orang KL..n saya khawin org Johor.. Saya yang jaga baby since he born..sekarang sudah nak 5 bulan.. So saya nak pergi kerja.. Tapi i tak yakin hantar baby kat baby sitter.. Okay tak kalau i bagi emak saya jaga kat Kl.. And i pegi jumpa dia 2 weeks once.. Comment pls mummy.. I keliru

1 Trả lời

Bg sy better hntr taska tp make sure yg berdaftar dgn jkm sume.. Sbb at least hari2 dpt jumpa.. N kita puas hati baby depan mata