Kat klinik area KL mana ye nak scan baby di usia 6w3d

Salam ada suggestion klinik mana and berapa ringgit tak nak scan baby? I pregnant 6w3d tapi tak pergi jumpa doc lagi. Haritu pergi KKIA dia suruh datang buat buku pink 18 March nanti. I just nak scan nak tgok kantung baby okay ke tak?

2 Các câu trả lời

Klinik mana2 sama je sis. Biasa harga dlm rm50 jugak. Tapi biasanya scan 8w baru nampak kantung + janin. Awal2 ni takut tak nampak lagi.

4y trước

😁😁😁

Dekat Poliklinik Az-Zaara, Ampang. RM15 setiap jumaat, scan 2D