Bayi 7 bulan 23 hari kurang menyusu.

Hye mummy... Nak tny normal ke baby kalau balik rumah xnak minum susu botol.Walaupun ayah yang susukan. Baby 7 bulan 23 hari.. Pagi dan petang makan buah Tengah hari dan malam makan nasik + lauk. Perlu ke sy tukar susu or botol?

1 Trả lời

ye normal sbp dia dh mula makan...bila dh kerap bgi dia mkn bayi akan kurang minum susu..klau nk bgi dia susu cuba bagi sebelum makan...kalau 6 bulan ke bwh kite harus risau sbp bayi x mkn lagi..