Confirm pregnancy or

salam. saya jenis period tak teratur. then based on period apps saya dah delay 4 days. pagi tadi saja test tiba tiba pregnant 1/2 weeks. perlu ke saya double confirm di klinik?

Confirm pregnancy or
3 Các câu trả lời

Saya check cb dulu kluar cmni 1-2 wks, baru 4weeks masatu, saya period regular, masa 5 weeks boleh je kalau nk scan untuk rule out ectopic, saya ke klinik pun sbb ada spotting satu hari, buat masa ni jaga diri & makan folic acid, kalau ada spotting terus ke klinik

Saya dpt upt positive saya tunggu lepas 2w baru pg klinik scan. Masatu dah nmpak dah kantung and yolksac. Dlam 2 minggu tu saya repeat je upt selang 2-3 hari skali makeaure upt makin terang. Pastu pantau kalau ade spotting ke bleeding ke cramp teruk ke

kalau awak pergi scan sekarang, maybe kantung tak berapa nampak lagi. awak tunggu dalam seminggu dua baru pergi scan.