Pregnancy Test

Salam. Saya nak tanya, saya dah check upt, saya positive pregnant, and usia kandungan saya 4-5 weeks. Jadi, saya perlu ke klinik ke untuk double confirm?

4 Các câu trả lời

boleh je. untuk keselamatan, boleh je check awal. klau rezeki, mmg nampak dah 4w pun macam sy.

Boleh takde masalah. Tapi kalau nak scan biasanya belum nampak. Tggu 8w ke atas boleh scan.

4y trước

Mana2 klinik pun boleh. Make sure kalau nak scan, penuhkan pundi kencing. So nnti lagi senang nak nampak. Tapi kalau 4 5weeks kadang2 boleh nampak dah.

Scan masa 7-8w baru jelas.

bole