4 days missed period.

Hi! Wanna ask you. Saya dah delay period 4 hari and the result is positive (double line). So then, kena terus pergi klinik or hospital or tggu sampai week 6 7 8 or macam mana? Thank you. ??

2 Các câu trả lời

sy p klinik nk comfim kn aritu.. nurse ckp bru 5 weeks..dia suh tggu 8 weeks bru buka buku..tgk tmpt juga kot..nt try la tnya.. pape pn tahniah.. 😊

4y trước

5 weeks dah nampak apa apa tak waktu awak scan haritu?

Mcm sy pun dpt tau pregnant 2 hari awal. Trus ke klinik. Doc kata mengandung just awal lg tuk scan so kne tggu 3 mggu lg scan.