Pregnancy Test

Hi semua. Bole tanya, adakah ini dah confirm positive? Isteri dah delay 2 hari period. Terima kasih

Pregnancy Test
14 Các câu trả lời

Sy lewat period 2 hari jugak masa test guna strip, samar2 mcm dalam gambar sis. Alhamdulillah anak dh nak masuk 8bulan 🤭 Tahniah ye sis. Kalau nak lebih yakin boleh try CB 😊

Alhamdulillah 🇹 🇦 🇭 🇳 🇮 🇦 🇭 . InsyaAllah ada tu, makan terus folic acid n minum susu utk ibu hamil tu ya

boleh beli pregnacy test lagi tuk double confirm. yang mahal sikit. or boleh beli jenama clearblue digital.

InsyaAllah confirm. Tapi masih awal mungkin 4 minggu macam tu. Tunggu 6-7 minggu boleh confirm dgn scan. Take care

positive ni😁... untuk double confirm boleh pergi klinik swasta 8minggu ke atas untk scan ye! tahniahh😁

InsyaAllah memang positif da tu.. Sbb dip n tell ni mmg blh percaya.. Test lagi 2 3 hari mesti pekat..

inshaallah ini confirm +ve pregnant, sy masa mula2 test sama mcm ni, sekarang dah 27weeks 🥰

InShaaAllah positif dah tu.. nt blh repeat lg, line akan pekat sikit lg

wahh tahniah...samar2 kalau mmng positive

alhamdulillah tahniah