vitamins untuk ibu hamil

salam, saya ingin bertanya. vitamin apa yang baik utk ibu mengandung selain vitamin yang diberikan oleh klinik? sebbnya saya ada allergies vitamin yang diberikan.

6 Các câu trả lời

Makan yg mana tuh sis ? Cuba minta doktor tukar vitamin. Cakaplah tak sesuai. Kalau main beli je takut tak sesuai lagi dengan sis, membazir je nanti.

Saya makan obimin yg biasa tu je ... beli kat farmasi .. sama dgn ubat yg dpt dri klinik swasta

Saya makan new obimin ok sj sis.. Sbb zinc cofer yg klnik bekalkan x sesuai..

Mkn ganilia sis..

Refer pakar..

Refer doc..