vitamins

please suggest vitamin apa yg boleh menambahkan selera makan ibu mengandung. ?#10w4d

2 Các câu trả lời

biasa tu kalau morning sickness. nanti masuk 2nd trimester selera makan akan kembali. time i first trimester cuma bubur je yang dapat masuk. bubur kosong pun sudah happy. asalkan perut tak kosong. some mommies cuma dpt makan biscuit je.. setiap or lain2 so kena ada trial and error la.

6y trước

awal bulan 3 niy kena minum air gula & 7 bulan nanti pun kena minum air gula lagi sbb ibu saya ada kencing manis