Pregnant ke x ya?

Salam, saya dah sakit perut seminggu, dr cakap gastrik sebab pedih2 je area perut… xde cirit birit… duk sendawa n kentut je … today check, dapat mcm gambar dibawah… tanda2 preg xde langsung… ke ni tanda hamil kosong? Any opinion?

Pregnant ke x ya?
30 Các câu trả lời

awak dah delay period berapa Hari tu? nnt boleh la pi klinik cek untuk confirmation. sy punya tnda2 pregnant mcm gastric jgak, sakit perut, cirit birit, perut masuk angin, skt belakang semua.. last2 check, positive.. mmg X sangka la... bila awak2 btl2 confirm pregnant, baru la simptom2 Hamil tu Mai...

8mo trước

Ameen… ameen… Klau kira hari ni dah 8 hari dah la.. hari bls msj ni… sbb hari yg post gmbar ni first day delayed…