Cirit birit

Hai. Saya nak tanya. Saya dah 39minggu 5hari. Sakit perut menyengat n cirit birit. Harini saja dah 4 kali cirit birit. Itu tanda contraction ke? N sakit perut menyengat macam keracunan makanan tu. Sekejap2 je. Lepas sakit perut mesti nak cirit. Boleh tahu sesiapa ada masalah yang sama? Tu tanda contraction ke

5 Các câu trả lời

saya dah bersalin 38 minggu 1hari....cirit birit lebih 5 kali...baby pun kurang gerak...gi hospital nk buat ctg...sekali dah 6cm...tak sampai 1jam dalam labour room baby dah lahir..

saya pun cirit birit dah 4 kali terus rasa sakit perut cm period pain tu tanda nak bersalin ke? saya dah 39 minggu 2 hari. pinggang semua dah sakit.

Kalau cirit birit ni salah satu tanda nak bersalin dah. Dia nk kosongkan perut before beranak

contraction lebih kpd rasa period pain gitu, tangkap smpai pinggang..mmg tak keruan.

sy dah bersalin. sy cirit 3x. mghrib tu turun tanda dah

7mo trước

Oh mmg tanda ye. Sbb esok saya dah kena serah diri 😅