Mimpi buruk

Salam, saya dah masuk kandungan 6 bulan. Baru lepas checkup di KK. Alhamdulillah semua baik sahaja. Tapi saya sering mengalami mimpi ngeri/buruk berkaitan keguguran. Dua malam berturut saya mimpi saya tergelincir dan tumpah darah. Adakah ini mainan tidur sahaja atau perlu saya bimbangkan sesuatu? Ada ke mommies yang mengalami perkara yang sama?

18 Các câu trả lời

sis mmg tu kalau pregnant pandai mimpi yg gitu. saya dua kali pregnant, dua kali juga sya mimpi gugur yg smpai nampak janin berdarah. tapi syukur anak lahir sihat. skrng umur 4 dan 1 tahun. jangan fkir banyak ya sis