Mimpi buruk

Salam mommies saya nak tanya , normal ke waktu pregnant kerap mimpi buruk ?🥹 saya mimpi orang yang dah meninggal hmm saya agak risau juga . ada tak yang berpengalaman mimpi macam saya juga ?🙂

7 Các câu trả lời

sya Pon pernah sis , masa tu x Tau preggy .. mimpi baby la , mimpi org yg da meninggal la , mimpi buruk yg kadang smpi sya menangis .. tp sya anggap cuma mimpi . bila da Tau mengandung risau jgak .. tp da jarang da mimpi buruk sbb sllu d pasang surah2 setiap Kali tdur

sebelum tidur baca 3 ayat terkahir surah al-baqarah, 3qul, ayat kurai. tiup kat tangan 3 kali lepastu sapu ke seluruh badan. niatkan untuk lindungi diri. saya masa anak dara kerap kena tindih. saya amalkan macam tu. alhamdulillah.

Saya sejak prgnant, kdg selalu mimpi mcm tu. Kdg mcm ngeri pun ada,bru2 ni mmpi hntu la kdg smpai bagi tahu kat hsbnd. Smpai kdg saja jdi takut nk ddk rmh sorg.😥. Tapi bnyak kan zikir la. Insyallah.

sy pon prnah sis..masa kdungan 3bln kebawah..skrng dah xde dah...mgkin sis bnyk fikir kot...tmbah² kalo ad yg bercerita itu ini...skrg dah 26w..alhamdulillah

Masa awal2 dlu kerap juga mimpi. skrg dh xde. baca Al-Quran. before tidur amalkan ayt Qursi. In Shaa Allah dh makin okay

biasa la sis preggy kan darah wangi syaitan suka la usik2 sy pun prnh tpi bgun buat tk tw je la baca doa tdo blik

Hehe. Sy mula2 kerap vivid dreams. Skrg dh kurang sbb tdur tdur ayam nk tkr2 posisi wktu tdur.