Alhamdulilah

Salam saya da selamat bersalin.. Last scan 38week baby berat 3.1kg.. baby keluar ikut due 40week berat 3.74kg.. Koyak pn koyak la yg pnting anak kluar dengan selamat dan sihat..doakan sy dan ank sihat ye..

Alhamdulilah
207 Các câu trả lời

Alhamdulillah. Barakallahufiik.. Selamat berpantang. Comel baby, semoga membesar dengan sihat dan menjadi anak yang soleh/solehah ya.. Inshaallah. ♥️ Rindunya bau baby newborn.. Tapi baby kita baru nak masuk setahun. 😁

tahniah sis n selamat berpantang.. *tips xnak bg koyak jgn akat punggung sewaktu meneran n buat teknik tarik n hembus nafas berulang kali smpai baby nk keluar..

Alhamdulillah syukur pd Allah ..tahniah dan slamat brpantang sis..doakn sy juga.due 4/10 38 week 4 days arini.tp tak ada tanda lg.nervous pula

Alhamdulillah..tahniah buat sis n suami..slmt berpantang..semoga terus sihat..n selamat datang ke dunia si comel yang merah😍😍😍

Alhamdulillah tahniah. Saya pun dah selamat bersalin hari ni 29/8/19 6.54 a.m baby boy 3.1kg

Alhamdulillah , comelnyaaaa bibir dia..Semoga baby dengan mommy sihat sentiasa, insyaaAllah😚😍

Alhamdulillah, bestnya.. Sy nie plak bdebar².. Hrp bersalin smuanya lancar & mudah la.. Aamiin..

Alhamdulillah tahniah sis..koyak pun xpe asalkan baby dgn sis tetap sihat...selamat berpantang sis

Alhamdulillah n congrats sis. Selamat berpantang, semoga ibu n ank sihat2 n d permudahkan urusan

Congrats sis selamat berpantang🎉🎉 amalkan pemakanan apa sis baby semangat mcm ni comeyynyaaa

5y trước

Terime ksh 🥰🥰..sy pn xtau mkn ape sbb main mkn jek xde pntang ape2..klu bleh mamg nk baby sdang2 jek..xsngke smangat mcamtu..tp yg pnting sihat alhamdulilah 😊😊