alhamdulillah

Saya selamat bersalin baby boy pada 21.12.2019(ngam2 due date 40week) berat 3.58kg secara normal...

alhamdulillah
56 Các câu trả lời

tahniahh.. boleh share mcmna cara teknik pernafasan tuu ?? sy bakal melahir kn baby ke2 bulan 3 nanti,risau juga sebb masa anak 1st,koyak byk hampir ke bontot. n hope yg 2nd ni dpt buat teknik yg btl laa 🤭

5y trước

Oh I see. Saya ingatkan makan berbulan juga. Thank you 😁

Tahniah ❤ Tomeinyaa. Anak first sy halui jaa 😂 2.3kg . Anak kedua ni maybe bambam sikit dh scan anggaran berat nya boleh laa.. Teringin nak anak lahir bambamm 😍😍

Tahniah..selamat berpantang sis. Sis...ajar la teknik perfasan betul?😊

5y trước

Curi nafas tu time bila sis? Time tarik nafas ke, time hembus nafas?

Tahniah sis..bole shre tk cmna tknik prnafasan tu..sy dlu ank first 2g je tp jhit byk

5y trước

Ok sis tq yer

Alhamdulillah ..congrats sist..slmat brpantang..😍😍😍😍

Comelnya.. 😍 tahniah sis.. Doakan sy dan bby juga ya..💖

Dah setahun 3 bulan dah dia 🤗 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

bambamnye dy.. cute sngat.. tahniah sis.. selamat berpantang

Congrats sis! Selamat berpantang. Baby shoo cute 😍

Ya Allah comelnya. Selamat berpantang sis..😍