Duphaston

salam saya ada sejarah keguguran bulan yg lepas . sekarang saya pregnant balik tapi spotting . persoalannya disini semua klinik atau hosp sediakan ke ubat duphaston tu ? saya area sg besi kl

1 Trả lời

Tak semua akn bg duphaston. Sbb mcm sy sblm ni penah gugur thn 2015. Then last month alhamdulillah preggy. Awal awal preggy, rasa cramping mcm tu. Mtk duphaston dkt hospital, tp doc tak bg. Last sy pegi klinik pakar yg buat rawatan tu, die prescribe duphaston utk sy. Sbb die kate utk awl awal mcm ni lah kena bg ubat kuatkan rahim.