Sejarah Keguguran

Nk tnya ..saya ada sejarah gugur sebelum ni perlu ke ambil ubat duphaston .. Saya skrg pregnant 8 weeks.

2 Các câu trả lời

Kalau pergi klinik swasta depa akan bagi kalau kita mention ada history tapi mahal la😅 mcm sy sbb pregancy sblm ni ada lagi duphaston yg x termakan so dr kata continue shj makan smpi week 13

Kalau pg klinik swasta..check ada spotting, dr akn bekalkan duphaston sbb ada sejarah keguguran..tp di kk, duphaston hanya pakar shj yg boleh bagi sebab ubt terkawal