luahan hati

Salam perkenalan dr sye..sye ibu kepada 3 boy..alhamdulillah..ditakdirkan utk pregnant sekali lg..boleh ke sis teka boy or girl?dlm hati mmg mengharapkan sgt2 girl..tp andai ditakdirkan boy,sye terima..confius,sbb doktor ckp boy..tp bila search npk mcm girl..hrp sis dpt membantu mengurangkan rsa ingin tahu ttg jantina anak..?

luahan hati
2 Các câu trả lời

Mcm ni lah gambar scan gender. Nmpk burger sign mmg confirm girl kata dr..

Waalaikumussalam. Nampak clear boy