boy or girl??

Boleh tak siapa teka boy or girl??

boy or girl??
107 Các câu trả lời

wah bestnya dah nampak bebird dia, saya kandungan dah 21 weeks tapi x tahu lg baby boy @ girl suami yg excited sgt nak tahu sbb anak 1st & 2nd girl, dah besar 14 & 12 tahun. ni baru ada rezeki nak tambah baby, harap² baby boy..🤲🤲🤲

Wah 14week dh blh tau gender ke..tk sbrnya..sy esk 12week tk sbr nk tau gender jgk..

X pndai tgk.. First baby..20w lbih nnt.. Bru nk p scan.. Excited sgt nk tahu..

Bestnya dah thu jantina...sya blum lagi😭...excited nak thu jantina..

Mcmane nk tahu boi or girl ye? Sb dlm pic ni baru 15weeks mcm tu kan 😄

5y trước

Tengok d tengah ada menonjol panjang boy.. klu x menonjol flat itu girl

Macam boy je. Selalu kalau scan doc mesti bagitahu jantina baby..

mcm boy. kalu g klinik perdana panji lg clear penerangan doktor

boy, 3 org anak sy semua tunjuk pistol mase scan....

Boy ni.. Mcm ni la rupa scan jntina bby sy smlm...

Boy ni.. Nmpk pistol😂sye pon boy jgk..